• Meny
  • Meny

De bästa spahotellen i Paris

Paris är för många förknippat med dekadens, njutning och romantik. Därför är det inte så konstigt att många resenärer väljer att boka ett spahotell när de reser till romantikens huvudstad.

Det finns ju trots allt inget bättre sätt att ladda batterierna än med ett par härliga dagar av underbara spabehandlingar eller ett dopp i poolen kombinerat med goda middagar och kulturupplevelser av högsta klass.

Här presenteras några av de bästa spahotellen som Paris har att erbjuda, alla med sin specifika charm och personlighet.

Hôtel Eiffel Blomet

Detta spahotell har fyra stjärnor och är beläget i det vackra femtonde arrondissementet i centrala Paris. Härifrån kan du enkelt promenera till klassiska Eiffeltornet eller njuta av växtligheten och folkvimlet i den klassiska Luxembourgträdgården. Vill du hellre besöka museer och uppleva konst ligger klassiska Musee D’Orsay en kort promenad från hotellet.

Här finns också en stor och härlig pool för den som vill kunna simma och njuta lite extra efter en dag ute på stan. Självklart erbjuder man även fantastiska spabehandlingar av professionella medarbetare som får dig att känna dig som hemma. Utbudet är stort så möjligheterna att hitta precis det du behöver är stora.

Hotel Eiffel Blomet är helt enkelt den bästa platsen att vila upp sig på efter intensiva timmar på stan. Njut också av en frukostbuffe’ av världsklass, varje morgon innan du beger dig ut på äventyr igen.

Se flera bilder av rum och priser

Les Jardins du Marais

Vill du bo mitt i de allra mest centrala delarna av Paris men ändå kunna njuta av lugnet efter en intensiv dag så är detta fyrstjärniga spahotell det perfekta valet för dig. Här finns ett komplett spa där du smidigt bokar behandlingar för hela kroppen på en tid som passar just dig. Medarbetarna här är alla mycket professionella och mycket duktiga inom sitt område.

Les Jardins du Marais ligger i det elfte arrondissementet, nära det stora nöjesutbudet vid Bastille. Vare sig du vill se en opera eller gå på nattklubb finns valmöjligheterna bara runt hörnet. Sugen på en kväll inne? Då hittar du en utmärkt restaurang i hotellets egna lokaler där du kan njuta av allt från lokala, franska rätter till ett mer internationellt utbud.

Se flera bilder av rum och priser

Hotel de Nell

Söker du spahotell med karaktär så är Hotel de Nell rätt val för dig och ditt sällskap. Ett femstjärnigt hotell i charmiga nionde arrondissementet med närhet till såväl shopping som det grandiosa operahuset. Hotellets concierge hjälper dig gärna att boka biljetter för en föreställning eller vad helst du önskar uppleva när du befinner dig i staden.

För den som vill passa på att bli lite extra bortskämd under sina dagar i Paris går det också utmärkt att boka spabehandlingar på hotellets eget spa, välkänt för att vara en av huvudorsakerna till att gäster på hotellet väljer att boka det igen och igen för sina vistelser i Paris.

Se flera bilder av rum och priser

Le Burgundy

Le Burgundy är med sina fem stjärnor och sin placering mitt i det första arrondissementet ett riktigt lyxigt val för Parisresenären som vill njuta till max. Ta en simtur i den härliga inomhuspoolen eller skäm bort dig själv med spabehandlingar av högsta klass.

Allt du önskar finns bara ett stenkast bort när du bokar detta spahotell i romantikens stad. Hotellet är av världsklass och därför är det inte så konstigt att många storstjärnor också väljer att bo här då de reser till Paris.

Se flera bilder av rum och priser

The Peninsula Paris

The Peninsula Paris i det sofistikerade sextonde arrondissementet är ett bra val för dig som vill ha lyxig diskretion och arkitektur som får den mest belevade att tappa andan. Dekoren kan endast beskrivas som enastående och var man än vänder sig så är man omgiven av vackra ting.

Med gångavstånd till Triumfbågen och en inomhuspool med fullständigt spa så kan du få ut det bästa av vad Paris har att erbjuda när du bor här. Det är helt enkelt det perfekta hotellet för en riktigt lyxig weekend med din älskade.

Se flera bilder av rum och priser

Boka ditt spahotell i Paris

Paris gör ingen besviken och därför är det inte så konstigt att miljontals människor reser till staden varje år. Genom att boka ett av de bästa spahotellen i Paris försäkrar du dig om att du kommer att komma hem med minnen för livet.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *