• Meny
  • Meny

Shoppa snyggt mode hos Primark i Paris

Paris är världens modehuvudstad och därför är det inte så konstigt att tusentals människor enbart besöker staden för dess fantastiska shopping. Alla de stora märkena finns representerade i de centrala delarna av Paris och du kan handla allt från haute couture till kedjornas mest populära kläder.

Primark är unik på så sätt att de erbjuder familjer, kvinnor och män en möjlighet att ha roligt med att uttrycka sig genom sina kläder utan att det för den skull ska kosta alltför mycket pengar.

Primarks spännande historia

Modebutiken Primark öppnade sin första butik under dåvarande namnet Penneys i Dublin år 1969. Tanken var att erbjuda moderika kläder till riktigt bra priser. De första butikerna i Paris-området, Île-de-France öppnades under våren 2014.

Besök gigantiska Primark Villeneuve la Garenne

I denna gigantiska butik väljer du bland en stor mängd moderiktiga kläder och du kommer garanterat att lämna den med ett stort leende på läpparna. Självklart finns här kläder till både kvinnor, män och barn, oavsett årstid. 

Primark Villeneuve la Garenne ligger på 20 Rue de la Bongarde och har öppet 9.30 till 20.30 måndag till lördag samt 11-19 på söndagar.

Du tar dig enklast till denna Primark från centrala Paris med RER C eller Metro 4 och sedan buss 166.

Frankrikes första Primark i Créteil

Här shoppar du moderiktiga kläder till superpris i Frankrikes första Primark-butik. Du hittar kläder till såväl kvinnor och män som barn. 

Butiken Primark Créteil ligger på Avenue de la France Libre i Créteil. Öppettiderna är måndag till lördag mellan 10-20.30.

För att ta dig till butiken från centrala Paris åker du antingen RER D till Créteil eller Metro 8.

Besök bekväma Primark O’Parinor

Primark Paris O’Parinor är bekvämt beläget i gallerian Centre Commercial O’Parinor. Här finns Primarks senaste erbjudanden och mängder av snygga kläder för både män, kvinnor och barn.

Tack vare det stora utbudet av restauranger i gallerian är det definitivt rätt plats att shoppa för den som efteråt vill kunna ta något gott att äta. Du hittar gallerian på Le Haut de Galy i förorten Aulnay-sous-Boi.

Det är enklast att ta sig från centrala Paris till Primark O’Parinor via RER B och sedan buss 148.

Därför är Primark värt ett besök

Den allra främsta anledningen till att du bör göra ett besök på Primark är att du här erbjuds kläder från populära märken men till riktigt bra priser. Är du modeintresserad är det med andra ord väl värt din tid att ta dig till en av butikerna i Paris-området när du besöker staden.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *