• Meny
  • Meny
paris-resa-hotel-1

Paris bästa hotell – 10 tips när du ska boka

Den franska huvudstaden myllrar av hotell med olika standard – det finns med andra ord ett alternativ för varje reskassa. I samband med att du bokar flygbiljetten till Paris är det så klart en god idé att passa på att boka ett hotellrum i samma veva.

Via hotels.com har vi listat några av Paris absolut bästa hotell som du med fördel kan boka för att vara säker på att du blir nöjd med ditt boende under vistelsen.

Design Hotel Secret

design-hotel-secret-paris

För dig som är ute efter en romantisk weekend och vill säkra boendet med den rätta känslan kan Design Hotel Secret vara ett ypperligt alternativ. Kärleken flödar med hotellets charm och flera nyanser av rött och vitt på rummen. Passa på att besök spaanläggningen med nyanser av blått för en avslappnande känsla.

Se flera bilder av rum och priser

Vice Versa

Är du däremot ute efter design och vill bo på ett hotell som i sig är en upplevelse kan Vice Versa vara det bästa hotellet. Ett rum är inte bara ett rum på Vice Versa – här har man gått in för olika teman – du kan hamna i antikens Grekland eller i ett rum som påminner om ett bakverk.

Se flera bilder av rum och priser

L’Hotel

Paris är onekligen en stad med kultur och historia och trots att namnet inte är särskilt flådigt gör L’Hotel att du minns varför det är fel att döma någon efter utsidan. L’Hotel är cirka 200 år gammalt och du kan räkna med att få känna på stadens historia med allt från väggprydnader och ståtliga möbler.

Se flera bilder av rum och priser

Novotel Paris Tour Eiffel

Det är inte bara kärlekskranka par som besöker Paris. Om du reser med barn och vill hitta ett perfekt hotell bör du spana in Novotel Paris Tour Eiffel. Här möts elegans och bekvämlighet i Paris centrum med närhet till några av de mest populära turistattraktionerna. Dessutom bor barnen utan extra kostnad i föräldrarnas rum och det är även möjligt att få barnpassning.

Se flera bilder av rum och priser

Lenox Montparnasse

Det är inte bara barn som följer med på resor till Paris. Om du har en fyrbent älskling med dig och vill hitta ett djurvänligt hotell är Lenox Montparnasse ett alternativ att spana in. Atmosfären på hotellet är vänlig och både katter och hundar är välkomna. I närheten ligger dessutom Jardin du Luxembourg – en park för härliga promenader med ditt husdjur.

Se flera bilder av rum och priser

Saint James Albany

Åker du till Paris för att bara njuta av livet och ta hand om dig själv kan det vara värt att ta in på ett spahotell och då kan du bland annat kika på Saint James Albany. Det här hotellet erbjuder en väl tilltagen spaanläggning med flera olika behandlingsrum, gym och inomhuspool – allt inrett på 500 kvadratmeter. I närheten av Saint James Albany finns bland annat världskända museum så som Louvren.

Se flera bilder av rum och priser

Hotel Thoumieux

Det här är ett lite mindre hotell med enbart 15 rum och det passar perfekt om du är ute efter en gastronomisk upplevelse i Paris. Hotellet rymmer nämligen två restauranger plus en loungebar. Maten är i fokus och du kan avnjuta det franska köket på bästa sätt.

Se flera bilder av rum och priser

Le Royal Monceau Raffles Paris

Är du ute efter lyx och flärd och inte drar dig flr att öppna plånboken är lyxhotellet Le Royal Monceau Raffles värt att titta närmare på. I närheten finns bland annat Triumfbågen och du kan räkna med att bli bortskämd då personalen prioriterar att ge dig bästa möjliga upplevelse under ditt besök vad det än må vara!

Se flera bilder av rum och priser

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *