• Meny
  • Meny

De populäraste hotellen i Paris

Om du har funderat på att styra kosan mot den franska huvudstaden Paris och spendera till exempel en helg eller en vecka i staden behöver du så klart någonstans att bo.

I dag finns det flera olika typer av boenden du kan välja mellan – i olika prisklasser. Om du vill betala lite extra och bo bekvämt i hjärtat av Paris kan du boka ett rum på hotell. Nedan finner du tre tips på de mest populära hotellen i modemetropolen som kan bokas via Hotels.com-

Terrass Hotel

I det 18:e arrondissementet i området Sacré-Coeur, inte mindre än 2,7 kilometer till Paris centrum, finner du det fyrstjärniga hotellet Terrass Hotel.

Från flygplatsen Charles de Gaulle till hotellet är det 22 kilometer. Om du väljer att boka ett rum på Terrass Hotel kommer du att få tillgång till kostnadsfritt WIFI och om du önskar att kunna äta frukost på hotellet finns detta tillgängligt mot en extra avgift.

Här finns 92 rum med tillgång till takterrass, restaurang, bar, spa och bibliotek. I närheten har du bland annat Moulin Rouge, Sacré-Coeur och Galeries Lafayette (det berömda varuhuset.)

Vill du boka ett rum eller få mer information om Terrass Hotel kan du klicka här.

Hotel Chatillon Paris Montparnasse

I det 14:e arrondissementet, cirka 4,4 kilometer från centrum, finner du Hotel Chatillon Paris Montparnasse. Från flygplatsen Charles de Gaulle är det 27 kilometers färdväg till detta trestjärniga hotell.

Detta är ett lite mindre hotell med 31 rökfria rum. Liksom på de flesta hotell får du tillgång till gratis WIFI och du kan betala extra för att få frukost på morgonen. Hotel Chatillon Paris Montparness erbjuder bland annat rumservice, bagageförvaring och hjälp om du skulle vilja boka biljetter eller guidade turer i Paris.

I närheten av hotellet finner du bland annat Luxembourgträdgården och Foundation Cartier pour l’Art Contemporain. Tycker du att detta låter som ett passande hotell eller om du vill veta mer kan du kika här.

9HOTEL OPERA

Ytterligare ett populärt hotell är 9HOTEL OPERA som ligger beläget i 9:e arrondissementet cirka 1,5 kilometer från stadens centrum. Från flygplatsen Charles de Gaulle till detta hotell är det 22 kilometers färd. 9HOTEL OPERA är ett trestjärnigt hotell som är centralt och erbjuder 48 rökfria rum. När du bor här ingår WIFI och du kan få frukost mot en extra avgift.

Dessutom finns det en bar och ett bibliotek. I närheten av 9HOTEL OPERA har du bland annat Galeries Lafayette, Paris Opera och Sacré-Coeur.

Om du vill läsa mer eller rent av boka detta hotell kan du klicka här.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *