• Meny
  • Meny

Billiga varuhus i Paris

När man talar om Paris är det svårt att inte låta bli att kalla det för en modemetropol av rang. Den franska huvudstaden fullkomligen andas mode inom allt från kläder till smink, smycken, skor och så vidare. Oavsett vad du är på jakt efter kommer du att finna ett utbud som slår det mesta. Dessutom varierar priserna mellan lågt och skyhögt så att allt och alla ska kunna hitta någonting som passar deras plånbok och reskassa.

Ett tips om du vill shoppa billigt i Paris är att du ska besöka de olika galleriorna och varuhusen som finns runt om i staden. Oftast kommer du att kunna botanisera bland både billiga kedjor, så väl nationella som internationella, liksom du kan kika in i välkända designerbutiker.

Printemps

Ett av de varuhus som finns i Paris är Printemps. Visserligen är det mer lyxig shopping som finns på plats här men det kan trots allt vara värt ett besök! Om du vill titta närmare på vilka märken som finns representerade hos Printemps kan du kika här på hemsidan.

Listan är hur som helst lång och du kan shoppa allt från ACNE till Burberry, Valentino, Thomas Sabo och många fler. Varuhuset Printemps erbjuder det mesta du kan tänka dig och givetvis finns det även ett flertal restauranger för en välbehövlig matpaus i shoppandet. Missa inte Ladurée och dess utsökta macarons!

Les Halles

Om du skulle råka ut för dåligt väder i Paris kan du besöka varuhuset Les Halles. Detta är nämligen ett köpcenter som är byggt under jorden! Här kan du förutom att strosa i en rad olika butiker med ett brett utbud även gå på bio eller få i dig en bit mat i någon av restaurangerna.

Les Halles erbjuder shopping för de flesta plånböcker då bland annat välkända butiker så som H&M, Zara, New Look, Sephora, The Body Shop och många fler ryms i byggnaden.

Galeries Lafayette

En annan välkänd galleria och kedja är Galeries Lafayette – ett minst sagt berömt varuhus där du kan shoppa allt från kläder till skor, accessoarer, inredning och mycket mer. Förutom själva shoppingen kan du njuta av arkitekturen och självklart finns det restauranger även här då du behöver fylla på med energi.

Beaugrenelle

Ett relativt nyöppnat varuhus med inte mindre än sex våningar är Beaugrenelle. Liksom övriga varuhus kan du shoppa kläder, smycken, accessoarer, skor, heminredning, presenter och en hel del annat när du besöker Beaugrenelle.

Dessutom finns det restauranger och en biograf på plats också. Här finns bland annat Mango, Zara, Hollister med flera. Passa också på att besöka Eiffeltornet som ligger i närheten av detta varuhus.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *