• Meny
  • Meny

Fynda på outlet i Paris

Med tanke på att Paris är en stad som är synonym med mode och haute couture kan du räkna med en shoppingupplevelse utöver det vanliga då du besöker den franska huvudstaden. Och om du beger dig till en outlet behöver det inte nödvändigtvis brinna i reskassan. Under din vistelse i Paris kommer du att bokstavligt talat kunna shoppa tills du inte längre orkar gå.

Här finns det allt mellan himmel och jord i olika prisklasser. Dock är som bekant modehusens prislappar allt annat än låga. Så om du vill shoppa till lite mer förmånliga priser bör du försöka ta dig till en outlet! Det finns lite olika att välja mellan men om du ska välja en är det förmodligen den mest kända – La Vallée Village.

La Vallée Village

Ett besök till denna lyxoutlet kan rekommenderas oavsett om du gillar speciella märken eller designers. I La Vallée Village finns det inte mindre än 90 olika butiker där du erbjuds möjligheten att shoppa allt från trendiga designmärken så som till exempel Dolce & Gabbana, Armani, Max Mara, Kenzo och många fler varvat med atletmärken så som Nike. Förutom kläder finns det ett enormt utbud av väskor, smycken, inredning, accessoarer och mycket mer. La Vallé Village ligger beläget ungefär 35 minuter utanför Paris och du hittar all nödvändig information om öppettider och liknande på hemsidan: lavallevillage.com/en

Fler outlets

La Vallée Village är förmodligen den mest kända men om du vill göra en lite längre utflykt finns det Usines Center som ligger i närheten av det berömda slottet Versailles. Då kanske du kan passa på att både shoppa och spana in slottet. Tänk på att kolla öppettiderna innan du åker dit.

Även om La Piscine är en outlet ska du inte bli chockad över att priserna fortfarande är höga. De är nämligen fortfarande billigare än om du går till modehusen i fråga och tittar på prislappen där. Men det kan vara värt att ta sig en titt om du är intresserad. Du kan ju kanske fynda någonting litet som inte äter upp hela reskassan om du har lite tur.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *