• Meny
  • Meny

Gå på konsert i Paris

Om du ska resa till Paris och du älskar musik kan det alltid vara en god idé att spana in vilka artister som är aktuella med konserter i den franska huvudstaden. Här finns det någonting för allt och alla smaker oavsett vilken musikstil du föredrar.

När man reser till en huvudstad finns det ju oftast stora chanser att kända världsartister har vägarna förbi samtidigt som du. Eller också kan du planera in din parisresas inför att din favoritartist eller ditt favoritband kommer dit för att ge en konsert.

Det finns oftast flera olika konserter du har möjlighet att gå på under ditt besök och det innebär också att du kan lyssna på allt från klassisk musik till jazz, pop, rock, elektroniskt, hiphop och så vidare.

Om du vill njuta av just klassiska stycken kan du titta närmare på vilka konserter som är på gång på Théâtre des Champs-Elysées, Théâtre du Châtelet och Philharmonie de Paris.

Vill du däremot skrika dig hes tillsammans med en stor publik till världskända sångare och artister ska du spana in programmen hos populära arenor så som Olympia, Zénith de Paris, Bercy Arena, Palais des Sports och Palais des Congrès de Paris.

Konserter 2018

Det anordnas som sagt väldigt många konserter i Paris under ett helt år så det kan vara smart att hålla utkik då och då om du planerar en resa hit. Men några av de tunga namnen som kommer att gästa huvudstaden under 2018 är bland annat Ed Sheeran, Bruno Mars, Lady Gaga, Dropkick Murphys, Sam Smith, Iron Maiden och många fler.

Om du vill läsa mer om ovanstående konserter och dessutom se vilka fler konserter som är på gång under året kan du kika in på den här hemsidan.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *