• Meny
  • Meny

Tåg från London till Paris

Om du befinner dig i London och vill göra något extra kan en dagstur till Paris vara en perfekt utflykt! I dag är det möjligt att hoppa på tåget i London och åka till Paris via Eurostar.

Det går snabbt och smidigt och på nolltid får du chansen att strosa längs Paris gator innan du tar tåget tillbaka till London – om du inte vill passa på att stanna över en natt på hotell. Priset för en tågbiljett varierar – den billigaste biljetten du kan köpa kostar 29 euro.

Ta tåget till Paris

Efter en snabb incheckning på 30 minuter vid St. Pancras International kommer du att vara på väg till Paris på bästa sätt – med tåget.

Det är bekvämt och du kan koppla av med gott om utrymme för benen till skillnad mot en flygresa och Eurostartågen är utrustade med bekväma säten för en behaglig resa. Du får så klart också ta med dig din resväska på färden!

Med andra ord kan du luta dig tillbaka medan du åker från London till Paris på bara 2 timmar och 15 minuter.

Ombord på tåget från London till Paris

Precis som på de flesta tåg finns det olika klasser på Eurostartågen mellan London och Paris – allt för att det ska finnas ett alternativ som passar just din budget. Varje säte har ett eluttag och alla resenärer ombord har tillgång till wifi helt gratis.

Om du inte har med dig någon egen matsäck på resan kan du besöka restaurangen ombord på tåget. Här kan du köpa allt från dricka till mellanmål samt frukost, lunch eller middag beroende på vilken tid du reser på dygnet.

Framme i Paris med tåget

När du åker med Eurostar från London till Paris kommer du att komma fram till stationen Gare du Nord. I och med att passen kontrolleras innan tåget lämnar Storbritannien kan du hoppa av tåget och börja upptäcka Paris på en gång!

Inte långt ifrån stationen finns metron liksom RER-tågen som kan ta dig till några av Paris mest populära museum!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *