• Meny
  • Meny
tips-centrala-hotell-paris

Tips på centrala hotell i Paris

I samband med att du bokar en flygresa till Paris är det givetvis också en god idé att boka ett hotell för själva vistelsen. Det är alltid skönt att komma fram och veta att ett rum och en säng väntar i stället för att göra en chansning och hitta ett hotell när du väl är där. Här har vi listat fyra hotell som är belägna i centrala Paris som du kan spana in!

Hotel Saint Honore Paris

hotel-saint-paris-resa-tips

Hotel Saint Honore Paris ligger beläget på adressen 85 Rue Saint Honore Paris, Paris 75001. Det är med andra ord ett centralt hotell med gångavstånd från Forum des Halles. Här kan du njuta av bekvämligheter så som tillgång till internet utan extra kostnad, möjlighet att äta frukost och få hjälp med barnpassning och hjälp att boka biljetter och guidade turer i Paris.

Hotellet har 24 rum och förutom att det ligger mindre än 500 meter från Forum des Halles finns även Louvren, Centre Georges Pompidou, Pont Neuf och Palais Royal inom en kilometers radie. Rummen på Hotel Saint Honore Paris är utrustade med luftkonditionering, minibar, wi-fi, hårtork och TV.

Se flera bilder av rum och priser

Boutique Hotel Konfidentiel

Boutique Hotel Konfidentiel är ett centralt hotell i Paris med fina betyg och det ligger beläget på adressen 64 Rue de L’Arbre Sec, Paris, Paris 75001. Det som kan vara bra att veta om Boutique Hotel Konfidentiel är att det ligger i 1:a arrondissementet och inom en kilometers radie har du tillgång till Palais Royal, Forum des Halles, Pont Neuf, Louvren och Centre Georges Pompidou. Hotellet erbjuder sex rum på sex våningar.

Det finns möjlighet att äta frukost på Boutique Hotel Konfidential om du önskar det och du får också tillgång till kostnadsfritt wi-fi och kaffe i allmänna utrymmen. Det som också gör att Boutique Hotel Konfidentiel är att alla sex rum är inredda i olika stilar! Vad gäller rummen i övrigt finns det luftkonditionering, minibar, mörkläggningsgardiner, tv och ljudisolering.

Se flera bilder av rum och priser

Hotel Crayon by Elegancia

hotel-crayon-paris

Hotel Crayon by Elegancia är ett trestjärnigt hotell som ligger beläget på 25 Rue Du Bouloi, Paris, Paris, 75001. Om du övernattar här bor du i Paris centrum i 1:a arrondissement med gångavstånd till Louvren, Palais Royal, Forum des Halles, Centre Georges Pompidou och Pont Neuf. Hotel Crayon by Elegancia erbjuder 26 rum fördelat på sex våningar. Här kan du se fram emot bekvämligheter så som fri tillgång till wi-fi, frukost, bibliotek och bar.

Dessutom är rummen är inredda på olika sätt vilket ger det här hotellet det lilla extra. Beträffande rummen på Hotel Crayon by Elegancia finns det luftkonditionering, de är ljudisolerade, tv och wi-fi.

Se flera bilder av rum och priser

Best Western Premier Louvre Saint Honore

I centrala Paris finner du fyrstjärniga Best Western Premier Louvre Saint Honore. Adressen är 141 Rue Saint Honore, Paris, Paris, 75001. Det här hotellet är lite större med 37 rum fördelat på åtta våningar. Best Western Premier Louvre Saint Honore är beläget i 1:a arrondissementet och du har nära till bland annat Notre Dame, Pont Neuf, Forum des Halles, Louvren och Palais Royal. Du har möjlighet att äta frukost på hotellet och du har också tillgång till kostnadsfritt wi-fi.

Andra bekvämligheter som du kan ta del av hos Best Western Premier Louvre Saint Honore är barnpassning, biluthyrning, bibliotek och en bar. Rummen på hotellet är utrustade med luftkonditionering, minibar, ljudisolering och tv. Även dessa rum har olika inredning som gör att hotellet sticker ut.

Se flera bilder av rum och priser

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *