• Meny
  • Meny

Åk båt på Seine

En av Europas mest välkända floder är Seine som rinner i norra Frankrike – och som bekant genom huvudstaden Paris.

Källorna till floden är belägna cirka 470 meter över havet nära Dijon och därefter rör den sig 776 kilometer genom landet ut till den Engelska kanalen. Sedan 1991 är en del av Seines strand i Paris också med på Unescos världsarvslista. Så varför inte ta tillfället i akt och boka in en båttur på floden om du ändå befinner dig i staden? Det lär bli ett minne för livet!

Olika turer

I dag finns det möjlighet att boka in flera olika turer på Seine beroende på vad du tycker är roligast. Det finns även olika prisklasser beroende på vad som ingår, hur lång turen är samt vilken tid på dagen eller kvällen du skulle vilja åka.

Ak-bat-pa-Seine-paris-paketresor-cruise

Via ParisCityVision kan du välja bland en rad olika kryssningspaket.

Du kan till exempel välja att äta lunch under båtfärden samtidigt som du får se Paris från ett annat perspektiv. Likaså kan du åka på en tur under kvällen och avnjuta delikatesser från det franska köket. Kika in på hemsidan och läs mer om de olika färdiga paketen du kan välja bland om du vill uppleva Paris och Seine under en magnifik båttur. Känn på den romantik som staden har att bjuda dig på under resan!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *