• Meny
  • Meny

Rekommenderade hostels i Paris

Det är i princip aldrig billigt att bo i en storstad eller huvudstad i Europa. Dock finns det flera olika typer av boenden att välja mellan numera.

Du behöver inte nödvändigtvis checka in på ett femstjärnigt hotell och spendera hela reskassan på en sovplats. Om du besöker Paris kan du prova på att bo på hostel eller på B&B och få pengar över till något annat roligt istället! Nedan följer tips på tre populära hostels/B&Bs i Paris enligt Hostels.com.

La Maison Bacana B&B

Cirka 9 kilometer från Paris centrum finner du Le Maison Bacana B&B. Detta B&B helrenoverades så sent som 2014 och erbjuder ett fräscht och hemtrevligt boende när du besöker den franska huvudstaden.

Det tar bara en minut att promenera till tunnelbanan som tar dig till centrum på 10 minuter! Vill du besöka till exempel Champs Èlysées och Eiffeltornet får du räkna med ungefär 20 minuters resväg.

La Maison Bacana B&B passar för par, vänner och familjer då det går att boka privata rum liksom rum anpassade för fyra, fem eller sex personer. När du bokar ett rum hos Le Masion Bacana B&B ingår frukost, privata badrum, TV och rena sängkläder. Det finns också gratis WIFI.

Pariscoree

Knappa 7 kilometer från Paris centrum finner du boendet Pariscoree. Detta är ett relativt litet hostel med tre mysiga rum.

Det finns ett rum med sex bäddar för män och ett rum med sex bäddar för kvinnor och ett rum med fyra sängplatser för de som vill bo tillsammans.

När du bor hos Pariscoree ingår frukost, gratis WIFI, tillgång till en säkerhetsbox, kartor, hårtork och möjlighet att tvätta. Du når metron till fots på en minut och 15 minuter bort med metron finner du Louvren och Notre Dame och hjärtat av Paris.

Värt att notera är att man inte tar emot kontokort – du betalar kontant när du checkar in.

Trendy Hostel

Lite mer än 6,5 kilometer från Paris centrum hittar du Trendy Hostel. Här erbjuds du boende i större rum med ett antal bäddar i varje.

Det finns rum för enbart kvinnor och män liksom rum där både män och kvinnor kan bo tillsammans. Dock finns det inga privata rum att boka. Hos Trendy Hostel kan du bo i en mysig miljö och du får även matnyttiga tips för att upptäcka ”det riktiga Paris”. Runt omkring Trendy Hostel finns allt från apotek till frisörer, restauranger, mataffärer, kaféer och så vidare.

Du når bland annat Eiffeltornet med metron på 15 minuter. I din bokning ingår WIFI och frukost. Du får även tillgång till ett tvättrum där du kan tvätta kläder. Observera att Trendy Hostel enbart erbjuder boende till personer under 35 år!

Se flera bilder av rum och priser

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *