• Meny
  • Meny

Shopping för alla på Les Quatre Temps

Om du vill spendera någon av dina dagar i Paris i en galleria där du kan shoppa loss är det Les Quatre Temps du ska bege dig till. Detta är nämligen Europas största shoppingcenter och du tar dig hit på tio minuter från huvudstadens centrum.

Les Quatre Temps är som sagt ett enormt shoppingcenter med någonting för alla. Gallerian invigdes redan 1981 och i dag kan du förutom att shoppa också fika eller äta på någon av alla de olika restaurangerna, kaféerna och barerna. Du kan också gå på bio där de senaste filmerna visas.

Les Quatre Temps är byggt i fyra våningar på totalt 130 000 kvadratmeter med runt 250 olika butiker. Du kan med andra ord shoppa tills du får ont i fötterna och plånboksområdet svider. Les Quatre Temps är öppet alla dagar i veckan och du hittar all aktuell information om deras öppettider på deras hemsida.

Populära butiker

På Les Quatre Temps finns det butiker inom olika kategorier med någonting för allt och alla oavsett vilken smak du har. Det finns så klart klädbutiker i mängder men även butiker med skönhetsprodukter, skor, elektronik, leksaker och spel, sportkläder och träningsutrustning, böcker och mycket mer.

Bland butikerna som finns i gallerian hittar du bland annat American Apparel, H&M, Swatch, Pandora, Michael Kors, New Look, ZARA, Nike, Foot Locker och många fler. Du har som sagt 250 butiker att utforska på Les Quatre Temps så det gäller att ha tid och spendera den väl när du är här.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *