• Meny
  • Meny

Upptäck nattklubbar i Paris

Det är inte bara under dagen det finns mycket att se och göra i den franska huvudstaden. Även då kvällen och natten tar över finns det barer och nattklubbar att roa sig på. Det mer eller mindre vimlar av uteställen i Paris med något för allt och alla.

Det parisiska nattlivet bjuder på många olika typer av uteställen. Du kan besöka exklusiva nattklubbar som andas lyx och glamour. Likaså kan du hitta mer exotiska klubbar, hippa indieställen och mycket mer. Det som kan vara bra att ha i åtanke inför den stundande natten i Paris är att det är uppklätt som gäller och att fransoserna går ut väldigt sent.

För att du ska få lite koll på vad som är på gång på olika nattklubbar då du är i staden kan det vara bra att titta lite närmare på affischer eller kika efter informationsblad på kaféer. Det är inte heller någon dum idé att fråga på till exempel hotellet om de har några bra tips på nattklubbar beroende på vad ni är ute efter.

VIP Room

Precis som nattklubbens namn skvallrar om är det till VIP Room som kändisar och innefolket beger sig till för att dansa natten lång. VIP Room ligger beläget på 188 Bis Rue de Rivoli. Emellanåt kommer världsstjärnor hit för att uppträda men bli inte förvånad om du ser dem bland gästerna. Inredningen har förnamnet trendig och exklusiv. Ett besök hos VIP Room blir en upplevelse utöver det vanliga.

Le Batofar

Om du vill besöka en nattklubb som är annorlunda mot dina tidigare utekvällar är det Le Batofar du ska styra stegen mot. Denna nattklubb är nämligen inrättad på en omgjord båt. Du hittar Le Batofar på adressen Rue quai François 11 och här kan du bland annat få lyssna till populär elektromusik blandat med en rad olika musikstilar. Det bjuds även på livespelningar och DJ:s så att du kan svänga dina lurviga.

Le Triptyque

Ska du ut och skaka rumpa tills gryningen tar vid och en ny dag börjar kan du besöka den hippa klubben Le Triptyque som ligger belägen på 142 Rue Montmartre. Le Triptyque är ett populärt ställe med flera dansgolv och framåt kvällen kan det bli trångt på golvet som pulserar av bland annat elektromusik och här kan det också anordnas livespelningar som du läser om på deras Facebooksida.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *