• Meny
  • Meny

Tips på barer i Paris

Det här med mat och dryck är ju sannerligen fransosernas melodi och det kryllar mer eller mindre av både barer och restauranger i den franska huvudstaden. Ni lär inte behöva gå särskilt långt innan ni hittar en bar där ni kan slå er ner.

Med tanke på att det just finns så otroligt många olika barer att besöka i Paris är det svårt att bara välja ut ett fåtal. Istället kan det vara spännande att låta slumpen avgöra var ni hamnar om ni ger er ut på kvällen och strosar dit vinden för er. Sedan är det inte heller någon dum idé att fråga på det hotell ni bor på för att få tips från äkta parisare vilken bar de skulle rekommendera.

I Paris bor det ju, likt i de flesta huvudstäder, en salig blandning av olika människor och därmed finns det olika barer som är populära i olika kretsar. Ni får helt enkelt se er omkring. Men kanske kan någon av nedanstående barer väcka ert intresse!

Truskel Microclub

Om ni vill ta er till en bar som ligger centralt belägen och som dessutom har öppet in på småtimmarna i gryningen är det Truskel Microclub ni ska bege er till. Här kan det bli trångt framåt kvällen och på Le Truskels hemsida kan du också hitta information om kommande evenemang och liknande som är på gång. Dessutom är Le Truskel ett hippt ställe dit många parisare gärna går för en öl eller två.

La Perle

Gillar du det lite mer bohemiska stuket och inte har något emot att beblanda dig med folk från modebranschen, artister, modeller och konstnärer i Paris kan La Perle vara baren ni ska ta er till. Ni hittar La Perle i det 4:e arrondissementet, Marais. Här kan ni avnjuta ett glas rött och spana i baren. Runt midnatt brukar det bli trångt på La Perle så det kan vara värt att vara ute i god tid och sedan dra vidare.

Le Pop In

Ett annat alternativ är Le Pop In om ni gillar rockmusik. Här kan ni dricka öl och även här kan det vara bra att glida in genom dörren i tid. Le Pop In är relativt litet men är känt för sin trevliga stämning. Dessutom brukar det bjudas på live musik och det finns också ett dansgolv för den som vill svänga sina lurviga.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *