• Meny
  • Meny

Tips på gaybarer och klubbar i Paris

Paris är en stad som är känd för sitt vimlande och rika nattliv med klubbar och barer där du kan roa dig hela natten lång och ända in i gryningen. Det finns också flera uteställen för homosexuella i staden som är värda att utforskas.

Dans och hetta kan beskriva nattlivet för homosexuella i Paris. Här möts alla möjliga personligheter och stilar för att roa sig i den parisiska natten. Det finns många olika uteställen att besöka oavsett om du är ute efter att ta en drink eller dansa tills solens strålar kittlar ögonen igen. Nedan finner du några tips på uteställen som kan vara värda ett besök under din resa.

Les Souffleurs

I Le Marais hittar du Les Souffleurs där du kan slappna av. Detta är en trendig gaybar som trots det kan vara lite klurig att hitta. Om du inte vet var du ska titta så klart! Den här baren bjuder då tjusig inredning och noga utvald musik. Här kan du ta det lugnt i lädersofforna – men se till att komma hit relativt tidigt på kvällen eftersom det inte sällan blir trångt ganska snabbt. Du kan också besöka Les Souffleurs under dagen om du vill ta en paus från vimlet i Marais.

gaybarer-klubbar-Paris-clubs

Banana Café

I kvarteret Les Halles kan du kika in på Banana Café. Hit letar sig inte sällan lokala förmågor blandat med turister. Här kan det bjudas på bland annat dragshower och go-go-dansare. På Banana Café kan du sippa på en och annan drink eller en öl och dansa loss under natten. Under vissa kvällar kan du se fram emot Happy Hour med billigare dricka.

Le Spyce

En gayklubb som du verkligen inte kan missa är Le Spyce som även den ligger belägen i området Marais. Utanför syns en stor skärm i regnbågens färger. Det här är inget ställe för dig som inte tål värme eftersom det blir kokande hett under helgerna. Här möts unga människor som dansar tills svetten rinner och inte sällan är det bara överkroppar som möter varandra.

Det finns givetvis många fler klubbar och barer än så här och du hittar bland annat fler tips här.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *