• Meny
  • Meny

Barer och nattklubbar i Paris

Efter en härlig dag i Paris med shopping, franska delikatesser och sevärdheter väntar kvällen och natten som även det är en upplevelse under resan. Ett pulserande nattliv finns i de flesta huvudstäder och Paris är så klart inget undantag.

Det finns mängder med olika restauranger, barer och nattklubbar som bidrar till en magisk kväll och natt i den franska huvudstaden. Eftersom det inte är möjligt att besöka alla kan det vara bra att bestämma i förväg var ni ska bege er för kvällens middag och utekväll. Det är ju inte fel att avnjuta en fransk gourmetmiddag på ett ställe för att sedan sippa på en drink i en annan bar och avsluta med dans på någon av alla de populära nattklubbarna.

Någonting som är värt att komma ihåg inför kvällens utgång i Paris är att det är mer regel än undantag att någon form av klädkod gäller. Det innebär inte att du måste vara uppklädd till tänderna men däremot bör du lämna jeansen och gympadojorna på hotellet.

I myllret av Paris nattliv finns det någonting för allt och alla smaker oavsett vad du ser mest fram emot under en utekväll. Det finns som sagt en rad olika barer som är trendiga och populära där du kan dricka allt från rödvin till öl, bubbel och drinkar. Olika inneställen bjuder på olika typer av musik och det finns allt från nattklubbar med elektronisk musik till hippa R’n’B-klubbar och nattklubbar där det mer eller mindre går ut på att bara visa upp sig själv.

Barer och klubbar

Ett ställe som kan vara värt att besöka under kvällen Paris Paris Club där det inte sällan dyker upp kändisar. Detta är en trendig klubb med fransk elektronisk musik och mycket mer. En annan pärla i Paris är La Perle där du kan avnjuta ett glas rött och hänga med innefolk och få bohemiska vibbar.

Eller varför inte besöka Le Queen som ligger beläget på avenyn Champs Élysées där det bjuds på olika temakvällar som du kan uppdatera dig om på deras hemsida, som faktiskt finns att läsa på engelska också. Uteställena är många och du behöver inte strosa särskilt länge för att hitta något populärt hak där du kan spendera din kväll ända inpå småtimmarna.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *