• Meny
  • Meny

Festligt nattliv i Paris

Om du åker till Paris bjuds du på ett nattliv med något för allt och alla smaker. Här finns allt från klubbar där du kan dansa tills gryningen tar över mörkret, historiska kabaréer, mysiga restauranger och sköna jazzbarer.

Utelivet i Paris är händelserikt och det finns massvis med olika populära hak med något för alla. Nedan följer ett par tips på omtyckta uteställen beroende på vad du kan tänkas tycka om.

Moulin Rouge

Är det ett minne för livet från parisresasn du vill komma åt kan det mycket väl vara Moulin Rouge som bör vara destinationen för kvällen. Njut av utsökt mat, den berömda cancan-dansen och upplev en del av den magi som funnits här sedan Moulin Rouge slog upp portarna 1889. Dröm dig bort till Henri Toulouse-Lautrecs gamla affischer och bjud dig själv på en storslagen afton i historiska anda. Glöm bara inte att boka biljetter i tid.

Le Duplex

Den populära nattklubben Le Duplex är belägen precis i närheten av Triumfbågen i Paris. Förutom att det här är ett ställe där du kan svänga dina lurviga kan du eller ni också roa er med att spela biljard eller bowling. Det brukar även anordnas festliga evenemang på den här nattklubben som kan vara värda att hålla utkik efter under vistelsen.

Favela Chic Paris

Om ni vill uppleva någonting annorlunda med en het atmosfär är Favela Chic Paris väl värt ett besök. Det är både en restaurang och en bar så oavsett om ni vill äta er mätta eller bara ta en drink är Favela Chic Paris ett bra alternativ. Detta är ett brasilianskt uteställe och det är inte sällan fullt med folk och det finns dessutom ett ”pop-up galleri”.

Rex Club

Rex Club är en populär och berömd nattklubb i Paris som bjuder på elektromusik. Klubben har funnits ända sedan 1980-talet och än i dag kommer elektrofans till Rex Club som dessutom verkar vara ett dragplåster för stora världsartister. Kom i tid om ni inte vill köa allt för länge innan ni kommer in.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *